dimecres, 20 de febrer del 2008

RESULTATS CAMPIONAT RÀNQUING DE CATALUNYA INFANTIL

El passat dissabte 16 de Febrer es va celebrar el Rànquing de Catalunya Infantil, a les instalacions esportives de Llars Mundet (Barcelona).

Hi van participar quatre judoques del nostre club, que van aconseguir dues medalles.

La Dainé Cordero va aconseguir la medalla d'or en la categoria de -40kg, despres de disputar tres combats.

L'Anna Rofes, va quedar en tercera posició, també en la categoria de -40gk.

Dainé Cordero i Anna Rofes

En la categoria masculina també vam portar a dos competidors que ho van fer força bé.

Primer nomenar l'Oriol Ranís, que va guanyar el primer combat d'immobilització. Va perdre el segon, però va poder entrar en repesca, arribant a la final de bronze, que va perdre quedant en cinquena posició en la categoria de -46kg.
L'Oriol Herrera, va perdre el primer combat i va passar a la repesca, guanyant els dos combats següents i quedant també en cinquena posició, aquest en la categoria de -42kg.