La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dilluns, 4 de febrer del 2008

BONS RESULTATS PER ALS NOSTRES COMPETIDORS

Durant els darrers caps de setmana els nostres judoques han participat en dues competicions molt importants. En categoria Cadet el RÀNQUING DE CATALUNYA CLASSIFICATORI i en categoria júnior el CAMPIONAT DE CATALUNYA.

Pel que fa als Cadets, en Xavi Miró va perdre a la primera ronda de la categoria de -55kg, sense opcio a repesca.

En Lluís Cubells, després de disputar la seva lliga va classificar-se per a disputar la semi-final, que va perdre contra el campió, quedant en tercera posició en mes de 81 kg.

L'Aran Herrera va disputar una gran competició en que, després de diversos combats, va aconseguir arribar a la final, aconseguint la primera posició i quedant classificat per a l'OPEN NACIONAL CADET, que se celebrarà a Fuenlabrada els propers dies 9 i 10 de febrer.

Pel que fa a la categoria Júnior, en LLuís Cubells va perdre els seus combats (no hem d'oblidar que encara es cadet), i va aconseguri el bronze.

L'Aida Solé, va ser l'única noia en la categoria de menys de 44 kg, per la qual cosa va quedar classificada en primer lloc i disputarà la FASE SECTOR a Múrcia els propers dies 23 i 24 de febrer.