CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dimecres, 4 de març del 2009

TALLERS D'ESTIU 2009. FER ESPORT ÉS FER SALUT.

El Club Judo Tivissa ha presentat, de nou, un projecte lúdico-esportiu a Caixa Tarragona, per tal que els nens i nenes tinguin activitat els primers dies de setembre, abans de començar l’escola. Enguany hem ampliat l’oferta a altres poblacions en les quals el club hi té representació, com Flix i Valls.


Per tal de poder-lo dur a terme, hem presentat el projecte al programa “Tu Ajudes” de Caixa Tarragona, on els clients que ho desitgin poden votar els seus favorits.


El projecte, que trobareu al catàleg amb el codi 668, consta d’un taller lúdico-esportiu que pretén donar una sortida i/o alternativa a tots aquells infants i joves de fins a 16 anys que, abans de començar el curs escolar, no disposin de cap activitat. L’objectiu és fomentar, a través del judo, valors com el respecte, la companyonia, l’amistat, etc.


Es per això que, des del club, us demanem els vostres vots per aconseguir la subvenció, ja que repercutirà en els infants i els joves de les respectives poblacions i les seves rodalies.

El taller es realitzarà de dilluns a divendres, matí i tarda, i inclourà el dinar, tot per un preu simbòlic que dependrà de la subvenció que rebem.


COM VOTAR. Hi ha dues opcions: des de la LÍNEA OBERTA 24 HORES, o directament a la pròpia sucursal de Caixa Tarragona codi 668

Moltes gràcies pel vostre suport.

Per a més informació: http://www.tuajudes.com/votar

(filtrar per Ribera d'Ebre i temps lliure i esport)