CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dijous, 4 de desembre del 2008

V ESQUIADA A VALL DE NÚRIA



El Club Judo Tivissa organitza, per cinquè any consecutiu, un cap de setmana a la neu.

Tot i que la primera edició es va fer a la Vall d'Aran (Baqueira-Beret), la resta d'anys per comoditat, control i economia, l'hem organitzat a la Vall de Núria.

Les pistes de Vall de Núria disposen de tots els nivells de dificultat i són molt més reduïdes que les de la Vall D'Aran, la qual cosa les fa més adequades per a grups d'escolars ja que, desde les instal#lacions, no es perd pràcticament de vista ningú.

Aquesta sortida està oberta a tothom, de manera que qualsevol persona que vulgui gaudir d'un cap de setmana a la neu, esquiant o no, tingui la possibilitat d'apuntar-s'hi.

Sempre ens allotgem a l'Alberg Pic de l'Àliga, que és una instal·lació que pertany a la Xarxa d'Albergs de Joventut de la Generalitat, en règim de pensió completa.

És una típica construcció d'alta muntanya que es troba al bell mig de les pistes, comunicada amb la resta d'instal·lacions mitjançant un tele-cabina que funciona constantment. Això fa que a l'hora de dinar tothom pugui gaudir d'un plat calent a taula, en comptes d'haver de fer un àpat a base d'entrepans. L'Alberg disposa de grans espais comuns i habitacions acollidores amb vistes sobre la Vall de Núria i els cims que l'envolten, la vall de Freser i la Plana de Vic, així com biblioteca, ludoteca, sala de TV, etc.

Sortirem de Tivissa divendres dia 9 de gener, a les 15h, per tal d'arribar a Ribes de Freser a temps d'agafar l'últim cremallera, que ens deixarà a Vall de Núria. Allà prendrem el tele-cabina fins a l'alberg, on ens esperen a sopar. Dissabte, tot el dia, i diumenge al matí gaudirem de la neu i de l'alta muntanya. Havent dinat tornarem cap a casa i calculem arribar a Tivissa sobre les 10 de la nit.

PREUS (viatge i allotjament)

INFANTIL (de 4 a 13 anys) socis 120 € no socis 135 €
ADULTS socis 125 € no socis 140 €

Forfait + assegurança, infantil, 2 dies 30 €
Forfait + assegurança, adults, 2 dies 37 €
Lloguer de material (esquís, bastons, botes) 2 dies 35 €
Lloguer de material (snowboard/snow blade) 2 dies 55 €

La inscripció resta oberta fins el dia 12 de desembre, i podeu trobar les butlletes a les Caixes de Tarragona i de Pensions de Tivissa. Per a més informació podeu nviar un correu a l'adreça judo.tivissa@gmail.com bé trucar al núm. 616093693 (Xavi).