CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dimarts, 11 de març del 2008

AIDA SOLÉ, SUB CAMPIONA D'ESPANYA JÚNIOR

Dissabte 8 de març es va celebrar a Pinto (Madrid) la fase final del Campionat d’Espanya de Judo de la categoria Júnior.

Aida Solé, integrant de la Selecció Catalana i judoka del Club Judo Tivissa, va quedar subcampiona en la categoría de menys de 44 kg.

L’Aida, que havia guanyat tots els combats, va celebrar una final molt disputada que es va decantar, per temps, cap a l’andalusa Cristina Casas.

No obstant això, l’Aida ha estat seleccionada per la Federació Espanyola de Judo per a participar en diferents competicions, la primera de les quals a Coimbra (Portugal) els dies 21, 22, 23 i 24 de març, on intentarà aconseguir la classificació per a futures competicions.

Per a veure més fotografies fes click AQUÍ.

Pròximament posare més fotos i el vídeo de la final (que malauradament vam perdre) del Campionat d'Espanya.


Moltes felicitats, Aida!



6 comentaris:

Miquel Riera ha dit...

Moltes felicitats Aida !!!! , des de l'Empordà ens alegrem molt del teu gran resultat. També cal felicitar a tots els companys de club que l'han ajudat a arribar tant amunt .
Xavi , felicitats per la teva feina.

Anònim ha dit...

felicitats aida!

i felicitats xavi!

Anònim ha dit...

osti xeic quina passada arribar fins aqui io la veritat men enpenedeixo una mica d haverme deixat el judo

a soc gerard

xavi ha dit...

HOLA GERARD, NO TEN ARREPENTEIXIS, JA SAPS AGAFA EL KIMONO I JA SAPS ON SOM!!

AVER SI ET VEIEM PEL TATAMI

Anònim ha dit...

Aida, explica el positivo del campeonato de España. Espero que se deba a algún error al medicarte. Si no es así estás a tiempo de rectificar. No te dejes seducir por éxitos momentáneos que te pueden destrozar la vida.

xavi ha dit...

Hola comentarista anonimo, soy el primo de Aida y su profesor de judo.

El tema del positivo no es mas que una desinformacion de la normativa antidopaje, nos habian dicho que con un certificado medico habia suficiente y no...

La verdad es que Aida es una deportista noble y que antes de hacer trampas prefiere perder.

nosotros presentamos toda la documentacion medica y ya no es acusacion por doping, sino que por negligencia burocratica, es decir fallo por no saber la normativa (eso es culpa mia como entrenador, NO DE AIDA) aunque no te creas, a mi me duele muchisimo mas de lo que la gente se imagina, como entrnador y primo de Aida.

Pero bueno ya estamos presentando todos los papeles para que aida pueda seguir con "tranquilidad" todo lo relacionado con el judo sin miedo a las sanciones.

muchas gracias

Xavi