CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

diumenge, 2 de desembre del 2007

RÀNQUING DE CATALUNYA JÚNIOR


El CLUB JUDO TIVISSA va participar al rànquing amb tres representants del club, aconseguint dues medalles, una d'or i una de plata.


L'or el va aconseguir el judoca Lluís Cubells en la categoria de +100kg. En Lluís va realitzar una competició perfecta, i més tenint en compte que és Cadet (d'una categoria d'edat inferior). Va guanyar el primer combat relativament ràpid, d'una tècnica de contra Tani Otoshi, aconseguint Ippon (la màxima puntuació). La final va ser un combat molt disputat; fins a l'últim moment, el seu rival anava per davant amb el marcador, però finalment, després d'una tècnica de cadera O Goshi , que el seu rival va poder esquivar, el va poder projectar cap al darrere amb la mateixa tècnica de contra utilitzada anteriorment.

La plata la va aconseguir l'Aida Solé, que va perdre la final de -48kg d'una tècnica de cadera Harai Goshi. El combat va estar ben portat però la rival era més potent físicament, i això va decantar la balança cap al seu costat.

Finalment l'Aran Herrera va quedar en setena posició -una gran classificació ja que és Cadet i -73kg és una de les categories més dures del campionat- tot i efectuar una de les millors competicions realitzades fins el moment. Va guanyar el primer combat d' Uchimata (tècnica de cama). El segon convat va ser molt treballat, va aconseguir marcar un Yuko (1/4 de punt), i a partir d'aquí l'oponent va imposar més ritme, fins que al final va marcar un Ippon (màxima puntuació) de Kataguruma.
Al combat de repesca vam perdre per puntuació, ja que es van exhaurir els cinc minuts de temps reglamentari, i l'Aran portava un petit desavantatge en el marcador.

Des d'aquí ànim a tots i totes les judoques del club, a millorar i a que segueixin GAUDINT DEL JUDO!!!

ENHORABONA !!!