CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dilluns, 5 de novembre del 2007

RÀNQUING DE CATALUNYA CADET, UNA PLATA I UN BRONZE


Dissabte 3 de Novembre els alumnes Lluís Cubells, Aran Herrera i Xavi Miró van participar al rànquing cadet a Barcelona, a les Llars Mundet. Van fer una bona competició ja que dos dels tres participants van pujar al podi.

En Xavi Miró va perdre contra l'Ivan Soler, un vell conegut ja que anteriorment havien disputat la final del Campionat de Catalunya (on també es va imposar l'Ivan), i a la repesca va perdre contra un judoca tarragoni per estrangulació, quedant fora de la competició.

En Lluís Cubells va començar amb el combat més dificil de la seva lliga, el qual va portar força bé fins que el seu adversari el va projectar amb una tècnica de sacrifici i immobilitzant-lo. Va guanyar els dos combats següents i va perdre en l'últim contra un judoca del Club de Judo Cambrils, acabant en tercera posició.

Per acabar l'Aran Herrera, va fer una molt bona competició, va guanyar en Jonatan López del Club de Judo La Salle Horta a través d'una luxació al colze. Va continuar a semifinals on va derrotar a un judoca molt físic, l'Artur, i a la final va perdre davant d'un alumne dels Maristes de Barcelona, quedant en segon lloc.

Tot i estrenar la temporada els resultat són molt positius.


Enhorabona a tots tres!!