CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

diumenge, 14 d’octubre del 2007

EL CLUB DE JUDO JA PREPARA LA 4a ESQUIADA A NURIA


El Club Judo Tivissa organitza, per quart any consecutiu, un cap de setmana a la neu.
Tot i que la primera edició es fer a la Vall d’Aran (Baqueira-Beret), la resta d’anys per comoditat, control i economia, l’hem organitzat a Vall de Núria.
Les pistes de Vall de Núria disposen de tots els nivells de dificultat i són molt més reduïdes que les de la Vall d’Aran, la qual cosa les fa adequades per a grups d’escolars ja que, desde les instal·lacions, no es perd pràcticament de vista ningú.
Sempre ens allotgem a l’Alberg Pic de l’Àliga, que és una instal·lació que pertany a la Xarxa d’Albergs de Joventut de la Generalitat, en règim de pensió completa.
És una típica construcció d’alta muntanya que es troba al bell mig de les pistes, comunicada amb la resta d’instal·lacions mitjançant un tele-cabina que funciona constantment. Això fa que a l’hora de dinar tothom pugui gaudir d’un plat calent a taula, en comptes d’haver de fer un àpat a base d’entrepans. L’Alberg disposa de grans espais comuns i habitacions acollidores amb vistes sobre la vall de Núria i els cims que l'envolten, la vall de Freser i la plana de Vic, així com biblioteca, ludoteca, sala de TV, etc.
Aquesta sortida lúdica sempre s’ha organitzat per a les persones associades al Club, però enguany volem que estigui oberta a tothom, de manera que qualsevol persona que vulgui gaudir d’un cap de setmana a la neu, esquiant o no, tingui la possibilitat d’apuntar-s’hi.
Sortirem de Tivissa divendres dia 11 de gener, a les 15h, per tal d’arribar a Ribes de Freser a temps d’agafar l’últim cremallera, que ens deixarà a Vall de Núria. Allà prendrem el tele-cabina fins a l’alberg, ons ens esperen per sopar. Dissabte, tot el dia, i diumenge al matí gaudirem de la neu i de l’alta muntanya, i havent dinat tornarem cap a casa. Arribarem a Tivissa sobre les 10 de la nit.
Esperem que us animeu i que vingueu amb nosaltres a gaudir de la neu!


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Xavi López: xavijudo@gmail.com o
al telèfon 616 09 36 93