CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

dilluns, 17 de setembre del 2007

ISABEL FERNÁNDEZ SUBCAMPIONA DEL MÓN DE JUDO (RIO DE JANEIRO)

La judoka alacantina Isabel Fernández ha engrandit el seu palmarès en guanyar la medalla de plata, corresponent a la categoría de -57 kilos, del Mundial que se celebra a Río de Janeiro, després de perdre la final contra la nord-coreana Sun Hui Key, per ippon.
Amb aquest subcampionat, la judoca, de 35 años, suma una nova medalla a la seva brillant carrera esportiva, que va iniciar l'any 1998, a Oviedo, conquerint l'or europeu.
Des d'aquell moment, Isabel Fernández ha anat encadenant èxits internacionals i nous títols continentals: 1999 (Bratislava), 2001 (París), 2003 (Düsseldorf) y 2004 (Bucarest).
A més de les seves sis corones continentals, Isabel fou campiona olímpica a Sydney 2000, bronze a Atlanta'96, banderera d'Espanya als Jocs d'Atenes'04, y doble campiona del món al 1997 i 1999.
Ara el seu repte més important, i potser el seu comiat segons va anunciar a principis d'aquest any, són els Jocs Olímpics de Pekin.

Els videos dels combats encara no estan disponibles a la xarxa, però us deixo amb la gravació del darrer campionat europeu guanyat per ISABEL.





video de la final del passat europeu