CITES

L'èxit consisteix a obtenir allò que es desitja.
La felicitat, a gaudir d'allò que s'obté.

Ralph Waldo Emerson

diumenge, 26 d’agost del 2007

HOMENATGE A L'EXPRESIDENT ARTURO ALTÉS CALLAU


El passat dia 18 de Març de 2007 vam celebrar el dia del soci del CLUB JUDO TIVISSA, i aprofitant l'ocasió vam homenatjar al Sr. Arturo Altés Callau, que va ser el president del club durant 15 anys. Amb l'Arturo n'hem tingut de molts colors, però ara el que queda són molts records i un gran agraïment per la seva entrega i el seu esforç pel bé del club.


El dia va començar amb un entrenament de PARES I FILLS (un entrenament on els nens són per un dia els professors dels seus pares) on vam practicar caigudes, tècniques i alguns jocs per tal de gaudir de l´esport del judo tots junts.


Tot seguit, després de fer gana, vam anar a carregar energía gaudint d´una calçotada i una bona rostida de carn acompanyada amb força torrades i sobre tot d'un dia inmillorable.
Vam invitar a l´Arturo (sense que ell ho sabés), amb la col.laboració de la seva dona la Magdalena, que mig el va enganyar per fer que arribés a lloc. Allí vam fer un petit homenatge sorpresa on li vam lliurar una placa de record i agraïmenent.

Esperem que l´any que vinent també poguem tenir un dia del soci com el d´aquest any.

Un cop més gràcies per tot!!!
Per veure més fotos de la festa, feu click aquí: